ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 18 συλλήψεις για ναρκωτικά σε ένα 24ωρο

Θεσσαλονίκη: 18 συλλήψεις για ναρκωτικά σε ένα 24ωρο

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τις Διευθύνσεις Αστυνομικών Υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης οι στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο των ελέγχων αυτών, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν κατά το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης συνολικά 18 άτομα.

Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω περιπτώσεις:

  • Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης έπειτα από συστηματική έρευνα, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες της 11-09-2014, έναν 53χρονο για καλλιέργεια και κατοχή δενδρυλλίων κάνναβης. Ειδικότερα, στην οικία του 53χρονου στην περιοχή της Καλαμαριάς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 δενδρύλλια κάνναβης, μικρόδεμα που περιείχε νωπά και ξερά φύλλα κάνναβης, βάρους 34 γραμμαρίων και 25 ναρκωτικά δισκία.
  • Συνελήφθησαν ξημερώματα της 11-09-2014, στην περιοχή της Τούμπας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 21 ετών, διότι στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 μικροδέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 10,1 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 22χρονου, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης 22,2 γραμμαρίων.
  • Συνελήφθησαν από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., απογευματινές ώρες της 11-09-2014 στην περιοχή Χαριλάου,ένας 33χρονος ημεδαπός και ένας 33χρονος, καθώς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία σακούλα, που περιείχε χασίς, συνολικού βάρους 158 γραμμαρίων.
  • Συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (11-09-2014), από αστυνομικούς του Τμηματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, 28χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις για την αντιμετώπιση κάθε παράνομης συμπεριφοράς.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη πατέρα και γιου για ναρκωτικά και όπλα

Ρόδος: 48χρονη τουρίστρια πέθανε μέσα σε ταξί

Ξάνθη: Δύο συλλήψεις νεαρών για ληστεία σε βάρος 62χρονης