ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη πατέρα και γιου για ναρκωτικά και όπλα

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη πατέρα και γιου για ναρκωτικά και όπλα

Δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή Συκιές της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Για τους δύο συλληφθέντες ηλικίας 40 και 22 ετών (πατέρας και γιος), σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των Νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και απείθεια.

Κατά τις μεσημβρινές ώρες της 11-09-2014 στις Συκιές, οι δύο συλληφθέντες, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δε συμμορφώθηκαν σε σχετικό σήμα που τους έγινε, ενώ κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, έριξαν στο έδαφος μία σακούλα, που περιείχε 42,7 γραμμάρια χασίς.

Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα, ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή πεζός, πλην όμως συνελήφθη από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των συλληφθέντων από το Τμήμα Ασφαλείας Συκεών, που διενεργεί την προανάκριση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε χασίς συνολικού βάρους 29 γραμμαρίων, μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας, ένα αεροβόλο τυφέκιο, σαράντα τέσσερα φυσίγγια μολύβδου για το παραπάνω όπλο, ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα μαχαίρι (στιλέτο – σουγιάς), ένα τσεκούρι, ένα μεταλλικό ξιφίδιο, ένα ξύλινο ρόπαλο και το χρηματικό ποσό των 690 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Ξάνθη: Δύο συλλήψεις νεαρών για ληστεία σε βάρος 62χρονης

Έκλεβε χρυσαφικά και παρακολουθούσε την αστυνομία

Λαμία: Σύληψη 52χρονου με ποσότητα λαθραίου καπνού

Θεσσαλονίκη: Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι έμποροι από την απόφαση του ΣτΕ

ΕΥΑΘ Α.Ε.: Από δημοσιεύματα ενημερωθήκαμε για τη συγχώνευση μας με ΕΥΔΑΠ