ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Ν. Ρωμανό στο Αιγάλεω

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Ν. Ρωμανό στο Αιγάλεω

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης (04/12), αλληλέγγυοι στον απεργό πείνας Ν. Ρωμανό.

Οι συγκεντρωμένοι δήλωσαν την αλληλεγγύη τους στον «αναρχικό» - όπως οι ίδιοι δήλωσαν - Νίκο Ρωμανό και τους άλλους συλληφθέντες απεργούς πείνας, ενώ μοίρασαν φυλλάδια αλληλεγγύης που υπέγραφαν η «Κατάληψη Σινιάλο» και αντιεξουσιαστές της Γεωπονικής Σχολής.

Μετά την συγκέντρωση, ακολούθησε πορεία προς τον σταθμό του μετρό Αγία Μαρίνα. Οι διαδηλωτές πορεύθηκαν προς τον τερματικό σταθμό του μετρό φωνάζοντας συνθήματα, παρέμειναν για λίγη ώρα και κατόπιν διαλύθηκαν.

Η σημερινή συγκέντρωση έγινε στον απόηχο της επίθεσης σε βάρος του προέδρου του ΤΕΙ Αθηνών Μιχάλη Μπρατάκου, που έγινε νωρίτερα, όταν ομάδα φοιτητών και άγνωστων ατόμων επιχείρησε να καταλάβει το κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης του ιδρύματος σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Νίκο Ρωμανό. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η διοίκηση του Ιδρύματος, τα μέλη της ομάδας απαίτησαν από τους παρευρισκόμενους να εγκαταλείψουν το κτίριο, ενώ εισέβαλαν και στο γραφείο του προέδρου του ΤΕΙ απαιτώντας να αποχωρήσει από το γραφείο του.

Σχετικές ειδήσεις