ΕΛΛΑΔΑ

«Μπούκαραν» με φορτηγό σε αντιπροσωπεία στην Ξάνθη

«Μπούκαραν» με φορτηγό σε αντιπροσωπεία στην Ξάνθη

Με... φορτηγάκι εισέβαλαν, το βράδυ της Παρασκευής 9 Ιανουαρίου, άγνωστοι δράστες σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Ε.Ο. Ξάνθης – Πόρτο Λάγος.

Η αντιπροσωπεία μάλιστα, έχει πέσει και στο παρελθόν θύμα αντίστοιχης διάρρηξης.

Οι δράστες χρησιμοποιώντας φορτηγάκι κυριολεκτικά γκρέμισαν την πίσω πόρτα της επιχείρησης μπαίνοντας στην αυλή και αναζητώντας μπαταρίες ή άλλα αντικείμενα τα οποία θα μπορούσαν να κλέψουν. Μάλιστα το θράσος τους ήταν τόσο μεγάλο που στάθμευσαν ανενόχλητοι του όχημά τους στο χώρο και επιδόθηκαν... στην αναζήτηση.

Όταν συνειδητοποίησαν πως δεν μπορούσαν να βρουν αυτό που έψαχναν, αποφάσισαν να διαρρήξουν και ακόμα μια αντιπροσωπεία που βρίσκεται δίπλα στην συγκεκριμένη επιχείρηση. Ακολούθως έκοψαν την περίφραξη που χωρίζει τις δύο επιχειρήσεις και μάλιστα σε δύο διαφορετικά σημεία και εισήλθαν στην πίσω αυλή συνεργείου αυτοκινήτων. Εκεί εντόπισαν μπαταρίες οχημάτων τις οποίες και αφαίρεσαν, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν στην αυλή της πρώτης αντιπροσωπείας όπου είχαν ακινητοποιήσει το φορτηγάκι τους.

Η δράση των θρασύτατων διαρρηκτών έγινε αντιληπτή το πρωί και ο επιχειρηματίας ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία προσήλθε στο χώρο συλλέγοντας στοιχεία. Όπως αναφέρουν οι επιχειρηματίες της περιοχής δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται αντίστοιχες επιθέσεις, χωρίς μέχρι και σήμερα να έχει βρεθεί τρόπος προστασίας των ιδιοκτησιών τους.

Πηγή: thrakitoday.com

Σχετικές ειδήσεις