ΕΛΛΑΔΑ

Πολλά προβλήματα στη Β. Ελλάδα από την κακοκαιρία

Πολλά προβλήματα στη Β. Ελλάδα από την κακοκαιρία

«Άνοιξαν» οι ουρανοί σε ολόκληρη τη χώρα και τα προβλήματα που καταγράφονται είναι πολλά – Πλημμύρες σε Ξάνθη – Δεν πετούσαν αεροπλάνα από το «Μακεδονία»

Πλημμύρισαν καλλιέργειες στην Ξάνθη

Κύμα κακοκαιρίας πλήττει την περιοχή της Ξάνθης, με τους ουρανούς να έχουν ανοίξει από χθες και το νομό να δέχεται μεγάλες ποσότητες νερού.

Η συνεχής βροχόπτωση, που ξεκίνησε από νωρίς το πρωί είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες στρέμματα γης στον κάμπο της Ξάνθης να πλημμυρίσουν, ενώ για ακόμη μια φορά αγροτικοί δρόμοι και αυλές σπιτιών καλύφθηκαν από νερό.

Μεγάλα προβλήματα καταγράφηκαν στα όρια του Δήμου Αβδήρων, με τα συσσωρευμένα ύδατα παραπλεύρως των δρόμων στην περιοχή της Πεζούλας, αλλά και της Μάνδρας να θυμίζουν ορμητικούς χειμάρρους.

Προβλήματα στις πτήσεις

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν την Παρασκευή (06/03) στις πτήσεις στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Από τις 19.30 αρκετές πτήσεις δεν πραγματοποιήθηκαν, καθώς τα αεροσκάφη αδυνατούσαν να προσεγγίσουν τους διαδρόμους προσγείωσης με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες που περίμεναν να ταξιδέψουν να παραμένουν εγκλωβισμένοι στους χώρους του αεροδρομίου

Η Χαλκίδα στο έλεος της κακοκαιρίας

Προβλήματα έχει δημιουργήσει στους δρόμους της Χαλκίδας η έντονη βροχόπτωση της Παρασκευής (06/03)

Οι δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε ποτάμια από την καταρρακτώδη βροχή, ενώ σε πολλά σημεία έφραξαν τα φρεάτια αποχέτευσης με το συνεργείο της ΔΕΥΑΧ να επεμβαίνει.

Σχετικές ειδήσεις