ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: Ψυχολογική υποστήριξη στους συμμαθητές της 17χρονης

Ημαθία: Ψυχολογική υποστήριξη στους συμμαθητές της 17χρονης

Συγκλονισμένοι είναι καθηγητές και μαθητές στο 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας, στην είδηση του θανάτου της μαθήτριας η οποία είχε πέσει από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στη Ρώμη κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου Νίκο Κατσιαννίδη, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να βοηθηθούν πλέον οι συμμαθητές της άτυχης κοπέλας, καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν το χαμό ενός μέλους της δικής τους, σχολικής κοινότητας.

«Μέλημά μας τώρα είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά που θα χρειαστούν στήριξη. Έχουμε ήδη καλέσει και περιμένουμε ψυχολόγους, για να συνδράμουν στη στήριξη των παιδιών της 3ης Λυκείου, τα οποία είναι συγκλονισμένα», τόνισε ο κ. Κατσιαννίδης.

«Δεν έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε ακόμα με τον πατέρα της μαθήτριάς μας, δεδομένης της τραγικής κατάστασης την οποία βιώνει», συμπλήρωσε ο διευθυντής του Λυκείου που διευκρίνισε ότι η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της μαθήτριας, επιβεβαιώθηκε από τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Αναστασία Μαυρίδου.

«Ενημερώσαμε με τη σειρά μας τα παιδιά αλλά πολλά από αυτά είχαν ήδη μάθει το τραγικό γεγονός από διαρροές», πρόσθεσε ο κ. Κατσιαννίδης

Σχετικές ειδήσεις