ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπλιο: Δεκατρείς διαρρήξεις σπιτιών με λεία… 20.000 ευρώ

Ναύπλιο: Δεκατρείς διαρρήξεις σπιτιών με λεία… 20.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Ναυπλίου, δεκατρείς περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου.

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται 26χρονος Ρομά, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών, η οποία περιλαμβάνει άγνωστο αριθμό συνεργών του.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα της Ασφάλειας Ναυπλίου, προέκυψε ότι ο 26χρονος μαζί με άγνωστα άτομα, κατά το χρονικό διάστημα από τις 23 Νοεμβρίου 2014 έως και την 1η Μαρτίου 2015, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων είχαν διαπράξει δεκατρείς διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, και άλλα διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 20.000 ευρώ. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Εξάλλου, η Ασφάλεια Άργους, εξιχνίασε ληστεία σε σπίτι στην Άκοβα Αργολίδας, που σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2014, δράστες της οποίας είναι δύο Αλβανοί ηλικίας 34 και 32 ετών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο Αλβανοί το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου 2014 στην Άκοβα Αργολίδας, αφού μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένης, με τη χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησαν και τη λήστεψαν, παίρνοντάς της χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα. Σε βάρος των δύο Αλβανών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Πηγή: ΑΜΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις