ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική το Σαββατοκύριακο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική το Σαββατοκύριακο

Ένας αγώνας δρόμου αλλά και η εκτέλεση έργων συντήρησης, «οδηγούν» την Τροχαία σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους της Αττικής, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης στηθαίων ασφαλείας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 07.30 έως και τις 15.30 στη Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη, στις περιοχές Δήμων Καισαριανής και Βύρωνα ως εξής:

Το Σάββατο 14/03, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της από τον ανισόπεδο κόμβο Καισαριανής έως την οδό Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου (φανάρια Σακέτα), σε μέγιστο μήκος 150μ. ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηλιούπολη.

Την Κυριακή 15/03, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της από την οδό Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου (φανάρια Σακέτα) έως τον ανισόπεδο κόμβο Καισαριανής, σε μέγιστο μήκος 150μ. ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Επίσης, λόγω διεξαγωγής του 2ου αγώνα δρόμου "Attica Run και Fun Grand Prix" την Κυριακή 15/03 από τις 9.00 έως τις 12.30 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Σούνιο, στο τμήμα από οδό Ευρυάλης έως την οδό Γρ. Λαμπράκη (δήμος Γλυφάδας).

Σχετικές ειδήσεις