ΕΛΛΑΔΑ

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Με παρότρυνση της μητέρας οι έρευνες των συμφοιτητών (Video)

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Με παρότρυνση της μητέρας οι έρευνες των συμφοιτητών (Video)

Η μητέρα του αδικοχαμένου φοιτητή ειδοποίησε για την εξαφάνισή του κι έτσι άρχισαν να τον αναζητούν οι συμφοιτητές του, δήλωσε ο υπεύθυνος ερευνών της οικογένειας.

Ο Φώντας Βρόσγος, ερευνητής στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη για λογαριασμό της οικογένειάς του, μίλησε στο Star και απάντησε στο ερώτημα γιατί ξεκίνησαν οι συμφοιτητές του 20χρονου στη Γαλακτοκομική σχολή να τον αναζητούν, λίγες ώρες αφού χάθηκαν τα ίχνη του.

«Η μητέρα του Βαγγέλη τηλεφώνησε σε έναν συμφοιτητή του καθώς δεν μπορούσε να βρει τον γιο της στο τηλέφωνο.

Εκείνος ενημέρωσε τα άλλα παιδιά, πήγαν στο δωμάτιό του, είδαν εκεί τα προσωπικά του αντικείμενα και θορυβήθηκαν γιατί ο Βαγγέλης είχε πάντα το κινητό μαζί του. Ήταν σαν προέκταση του χεριού του», επεσήμανε ο κ. Βρόσγος.

Όπως ανέφερε ο ερευνητής, το μυαλό όλων πήγε στο κακό. Οι φοιτητές ξεσηκώθηκαν, χωρίστηκαν σε ομάδες και βγήκαν στο δρόμο, στην πόλη των Ιωαννίνων και τα στέκια που πήγαινε ο Βαγγέλης, αναζητώντας τον.

«Είναι προς διερεύνηση το αν υπήρξε κάποιο γεγονός πριν εξαφανιστεί. Τα περισσότερα παιδιά λένε ότι δεν γνωρίζουν αν συνέβη κάτι μετά το φαγητό», συμπληρώνει ο κ. Βρόσγος.

«Την προηγούμενη ημέρα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα του, στις 6 το απόγευμα και τη μέρα της εξαφάνισής του, δεν είχε μιλήσει με κανέναν».

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες του Star έκαναν λόγο για αίτημα συγγενών του Βαγγέλη Γιακουμάκη προς τον ιατροδικαστή, προκειμένου να ερευνήσει το ενδεχόμενο να είχε κακοποιηθεί ή βασανιστεί ο 20χρονος, πριν αυτοκτονήσει.

Ο ιατροδικαστής ήταν κατηγορηματικός ότι δεν διαπίστωσε κάποια σωματική κακοποίηση.