ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Μπαράζ κινητοποιήσεων για τα σκουπίδια τις επόμενες ημέρες

Ηλεία: Μπαράζ κινητοποιήσεων για τα σκουπίδια τις επόμενες ημέρες

Πλήθος κινητοποιήσεων οργανώνονται μέσω διαδικτύου στον Πύργο για την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια από Σωματεία, Συλλόγους, Συνδικάτα πολίτες.

Αναλυτικότερα:

Την Κυριακή (20/4/2015) το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πύργου και Περιχώρων καλεί στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Πύργου όλα τα Σωματεία, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τους μαθητές, τον εμπορικό κόσμο της πόλης, τους αγρότες και όλους τους πολίτες προκειμένου να οργανώσουν από κοινού τον αποκλεισμό της πόλης του Πύργου τη Δευτέρα στις 10 το πρωί.

«Να στείλουμε μήνυμα σε όλους ότι δε μπορούμε να ζούμε σε μια πόλη η οποία γίνεται επικίνδυνη για τις ζωές μας. Να ακουστεί η φωνή μας σ’ όλη την Ελλάδα και να γίνουμε η πρώτη πόλη που την απέκλεισαν οι ίδιοι οι κάτοικοί της γιατί δεν μπορούν να ζουν πλέον σε τέτοιες συνθήκες» αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Σωματείου.

Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν την Πέμπτη (23/4) στις 12 το μεσημέρι με κινητοποίηση που διοργανώνει η επιτροπή αγώνα «για έναν Πύργο χωρίς σκουπίδια» μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Σ’ αυτή την κινητοποίηση αναμένεται να συμμετέχουν τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, φορείς και μαθητές.

Στόχος των διοργανωτών είναι να υπάρξει ο ίδιος όγκος και παλμός με το τελευταίο συλλαλητήριο που πέρασε από τους κεντρικούς δρόμους του Πύργου για να καταλήξει μπροστά στο Λάτσειο Μέγαρο.

Πηγή: patrisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις