ΕΛΛΑΔΑ

Είναι αυτός ο Μπεν; Οι βρετανικές αρχές εξετάζουν φωτογραφία μυστήριο

Είναι αυτός ο Μπεν; Οι βρετανικές αρχές εξετάζουν φωτογραφία μυστήριο

Ένα νέο στοιχείο πάνω στο οποίο βασίζουν πλέον τις ελπίδες τους για να βρουν τον χαμένο Μπεν, έχουν στα χέρια τους οι βρετανικές αρχές.

Πρόκειται για μια θολή φωτογραφία ταυτότητας, τραβηγμένη 10-15 χρόνια πριν, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής ιστοσελίδας mirror.co.uk, περιλαμβάνει κι ένα όνομα.

Τη φωτογραφία έστειλε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μια τηλεθεάτρια, με την οποία αναμένεται να μιλήσουν άμεσα οι βρετανοί αστυνομικοί προκειμένου να μάθουν που μπορεί να βρίσκεται τώρα, το παιδί που απεικονίζεται σε αυτή.

Οι αστυνομικοί συνόδευσαν στην Ελλάδα τη μητέρα του Μπεν η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» την Παρασκευή (15/05).

Τώρα η αστυνομία ελπίζει ότι αυτή η φωτογραφία θα λύσει επιτέλους το μυστήριο της εξαφάνισης του Μπεν καθώς αρχίζει η αναζήτηση του νεαρού που εμφανίζεται στη φωτογραφία, προκειμένου να του γίνει εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο Μπεν ή όχι.

Οι βρετανικές αρχές έχουν επίσης λάβει μαρτυρίες πολιτών που υποστηρίζουν ότι έχουν δει επανειλημμένα έναν νεαρό που μοιάζει στην περιγραφή του μικρού Μπεν, στη Λάρισα και τη Βέροια.

Παράλληλα, την Παρασκευή στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, τηλεφώνησε ένας νεαρός που δήλωσε ότι μοιάζει εξαιρετικά στην ενήλικη εκδοχή του Μπεν, όπως αυτή παρουσιάζεται σε ψηφιακό σκίτσο της αστυνομίας.

Η βρετανική αστυνομία αναμένεται να κινηθεί άμεσα και με αυτή την πληροφορία καθώς πρόκειται να πάρει δείγμα DNA από το νεαρό, για να διαπιστώσουν αν όντως πρόκειται για το εξαφανισμένο παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεν είχε εξαφανιστεί πριν από 24 χρόνια όταν ήταν μόλις 21 μηνών, κατά τη διάρκεια διακοπών της οικογένειας Νίντχαμ στην Κω το 1991.

Σχετικές ειδήσεις