ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός στη Μύκονο: Τι λέει η σύζυγος του 31χρονου που χαροπαλεύει στην εντατική

Ξυλοδαρμός στη Μύκονο: Τι λέει η σύζυγος του 31χρονου που χαροπαλεύει στην εντατική

Την ευχαρίστησή της σε όσους της συμπαραστέκονται στις δύσκολες στιγμές που περνάει εξέφρασε η σύζυγος του 31χρονου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από μπράβο σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου και πλέον δίνει μάχη για κρατηθεί στη ζωή στο Θριάσειο νοσοκομείο όπυ και νοσηλεύεται.

Η σύζυγος του 31χρονου έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Facebook:

«Ο άντρας μου, ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να έχει ο 2 ετών γιός μας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εντατική της Αθήνας σε κώμα με κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προήλθε από χτυπήματα από γνωστό σεκιουριτά του πολύ γνωστού και μοναδικού μαγαζιού που αγαπήσαμε πάνω σ'αυτό το νησί. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Δεν έχω το κουράγιο βλέπετε. Σας μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Να 'στε καλά όλοι εσείς που στέκεστε δίπλα μας σ'αυτή την απίστευτα δύσκολη ώρα για μένα και το παιδί μου».

Σε άλλη πάλι ανάρτηση εξηγεί πως «έχουμε ένα παιδάκι. Και δεν μας απαγόρευσαν την είσοδο. Ήμασταν μέσα και διασκεδάζαμε και μας ζήτησαν να φύγουμε από το μαγαζί αφού είχαν κιόλας βγάλει έξω τον Βαγγέλη και τον είχαν χτυπήσει».

Άφαντος ο δράστης

Το περιστατικό του ξυλοδαρμού σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (6/9/2015) και έκτοτε ο δράστης παραμένει άφαντος.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον υπεύθυνο ασφαλείας του κέντρου διασκέδασης, ο οποίος αφού έδωσε εξηγήσεις αφέθηκε ελεύθερος με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή.

Η οικογένεια του 31χρονου είναι συντετριμμένη από τα άσχημα νέα καθώς φοβούνται το χειρότερο σενάριο της υπόθεσης, μία υπόθεση που είναι παρόμοια με περίπτωση του Ντουζόν Ζάμιτ, ενός τουρίστα που ξυλοκοπήθηκε θανάσιμα από μπράβο στο γνωστό κλαμπ της Μυκόνου τον Αύγουστο του 2008.

Σχετικές ειδήσεις