ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Βρέθηκε πτώμα 70χρονου σε χαράδρα - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Αχαΐα: Βρέθηκε πτώμα 70χρονου σε χαράδρα - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Η σορός ενός άνδρα βρέθηκε μέσα σε χαράδρα, το βράδυ της Πέμπτης (1/10), στην θέση Δροσιά της Τριταίας Αχαΐας.Η Ασφάλεια Πατρών εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τους λόγους που οδήγησαν στο θάνατο τον 70χρονο.

Η ανακάλυψη ενός πτώματος προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή της Τριταίας, καθώς όπως έγινε γνωστό ο 70χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα στο κεφάλι, είχε νωρίτερα προχωρήσει σε ανάληψη της σύνταξής του.

Σύμφωνα με την μακροσκοπική εξέταση που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής, ο 70χρονος έφερε συντριπτικό κάταγμα στο κρανίο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα, ακολουθώντας ίχνη από αίμα. Ωστόσο, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών περιμένουν την ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να έχουν ακόμα περισσότερα στοιχεία.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση ξεκίνησαν -σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου- αργά το βράδυ της Πέμπτης (1/10), όταν ο γιος του ηλικιωμένου πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Χαλανδρίτσας και δήλωσε την εξαφάνιση του πατέρα του.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έκανε η Αστυνομία, προέκυψε ότι ο 70χρονος είχε πάει χθες το πρωί στην πλατεία της Δροσιάς, προκειμένου να εισπράξει την σύνταξή του, από τον ταχυδρομικό διανομέα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν οι αστυνομικοί, ο ηλικιωμένος βρισκόταν στην πλατεία μέχρι και χθες το μεσημέρι, αλλά από εκείνη την ώρα και μετά κανείς δεν τον ξαναείδε.

Μετά την δήλωση εξαφάνισης που έκανε ο γιος του θύματος, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Όταν πλησίασαν σε μία χαράδρα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 70χρονου, βρήκαν ίχνη από αίμα και έπειτα από λίγη ώρα εντόπισαν το πτώμα μέσα στην χαράδρα. Αμέσως μετά εκλήθησαν άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι ανέσυραν την σορό του 70χρονου, ενώ στο σημείο έφθασε και ιατροδικαστής από την Πάτρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν βρέθηκαν στην κατοχή του 70χρονου τα χρήματα που είχε εισπράξει, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ατόμων, που ενδεχομένως να είδαν το 70χρονο, όταν έφυγε από την πλατεία.

Παράλληλα, ερευνούν προσεκτικά την περιοχή, από την πλατεία μέχρι και την χαράδρα που βρέθηκε ο 70χρονος, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που ενδεχομένως βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.