Ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου: Αφέθηκε ελεύθερος ο 24χρονος φερόμενος δράστης

Newsbomb

Για δυο πλημμελήματα σχετικά με την επίθεση σε βάρος του βουλευτή Γιώργου Κουμουτσάκου, παραπέμφθηκε τελικά να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές ο 24χρονος που εικονίζεται στα βίντεο να προστατεύει τον βουλευτή.

Ο 24χρονος που αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζει μετ' επιτάσεως πως προσπάθησε να τον προστατεύσει , ενώ σύμφωνα με τους οικείους του φέρει και ο ίδιος τραύματα στο κεφάλι. Στα δικαστήρια ηταν πολλά μέλη Ποντιακών Σωματείων για συμπαράσταση καθως ο νεαρός τα πρωϊνά δουλεύει σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικων παιχνιδιών και τα απογεύματα διδάσκει ποντιακούς χορούς.

Ο συλληφθείς συνεχίζει να υποστηρίζει πως απλά ήθελε να προστατέψει τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, θέλοντας έτσι να δικαιολογήσει το "κεφαλοκλείδωμα". Αντίθετα η αστυνομία από την πλευρά της θεωρεί πως ο 24χρονος συμμετείχε σε οργανωμένο σχέδιο επίθεσης και πως προσπαθούσε να... καθυστερήσει την φυγή του κ. Κουμουτσάκου, ώστε να δεχθεί σκληρότερη επίθεση.

Η ερμηνεία αυτή βασίζεται στην εκτίμηση ότι ο νεαρός, όταν πιάνει τον Γιώργο Κουμουτσάκο, δεν τον οδηγεί προς τους άνδρες της Αστυνομίας, αλλά προς το πλήθος των διαδηλωτών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η τραμπούκικη επίθεση με χτυπήματα και γροθιές. Βέβαια ο νεαρός εμφανίστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία για να βοηθήσει το έργο της μαζί με φίλους του, αντίθετα οι καταζητούμενοι που φαίνονται να χτυπούν τον βουλευτή παραμένουν εξαφανισμένοι.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved