ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τα δικαιώματα για τις επιδοτήσεις - Δείτε τα ποσά που θα λάβετε

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τα δικαιώματα για τις επιδοτήσεις - Δείτε τα ποσά που θα λάβετε

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανάρτησε τους πίνακες με τα δικαιώματα για τις αγροτικές επιδοτήσεις 2015 και οι δικαιούχοι της ΟΣΔΕ μπορούν να δουν τα ποσά που θα λάβουν μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού.

Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ επισημαίνεται ότι οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλλει αίτηση ενιαίας ενίσχυσης το 2015 μέσω της online διαδικασίας θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία του λογαριασμού που κατέχουν ήδη (email και κωδικό πρόσβασης) για να αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή.

Οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλλει αίτηση ενιαίας ενίσχυσης το 2015 μέσω Φορέα Α ή Φορέα Β (ΚΕΑ) μπορούν να απευθυνθούν στον Φορέα για την ενημέρωσή τους.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία του λογαριασμού που έχετε δημιουργήσει μόνοι σας με τον κλειδάριθμο που σας είχε δοθεί από τον Φορέα Α ή Φορέα Β (ΚΕΑ), κατά την υποβολή της αίτησής σας.

Εάν δεν τον έχετε ήδη δημιουργήσει μπορείτε να το κάνετε τώρα, πατώντας ΕΔΩ.

Για άμεση χρήση της εφαρμογής «Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης», ώστε να δείτε την Ατομική Πράξη Προσδιορισμού των Προσωρινών Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης, πατήστε ΕΔΩ.

Εγχειρίδιο προβολής και εκτύπωσης της Ατομικής Πράξης Προσδιορισμού των Προσωρινών Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Για αλλαγή του κωδικού πρόσβασης, στην παραπάνω εφαρμογή, σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, πατήστε EΔΩ.

Σχετικές ειδήσεις