Τζόκερ - Χαμός στο Facebook: «Αυτή είναι η νικήτρια των 15,5 εκατ. ευρώ!»

Newsbomb

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στα Βραχνέικα της Πάτρας, παίχθηκε το τυχερό δελτίου του Τζόκερ, που κέρδισε τα 15,5 εκατ. ευρώ το βράδυ της Κυριακής (13/12/2015).

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, Όλγα Κορδά δήλωσε ότι δεν αποκλείεται ο τυχερός να μην είναι από τα Βραχνέικα, αλλά κάποιος περαστικός.

«Έξω από το πρακτορείο, που βρίσκεται στην οδό Πατρών - Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο και στη συνέχεια φεύγουν», ανέφερε.

Ο υπερτυχερός παραμένει άγνωστος, όπως είναι απολύτως λογικό, ωστόσο χαμός επικράτησε στο Facebook όταν οι χρήστες άρχισαν να... διαρρέουν τη φήμη πως η μεγάλη τυχερή ήταν η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου!

Αφορμή για τη σχετική φημολογία στάθηκε μια ανάρτηση της κ. Κόρδα στο Facebook, η οποία, προφανώς χαρούμενη για το γεγονός ότι στο δικό της πρακτορείο παίχτηκε το τυχερό δελτίο, πόσταρε στο προφίλ της την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για τον υπερτυχερό.

Κάποιοι φίλοι της υπέθεσαν ότι είναι εκείνη είναι η μεγάλη νικήτρια του Τζόκερ και άρχιζαν να κοινοποιούν τη φωτογραφία, με αποτέλεσμα η... παρεξήγηση να λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Ωστόσο, από σήμερα το πρωί, οπότε και η κ. Κορδά άρχισε να εμφανίζεται στα κανάλια, η... γκάφα έγινε γνωστή, και έτσι το κυνήγι του νέου εκατομμυριούχου συνεχίζεται!

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved