ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Στο νοσοκομείο με το αγροτικό!

Λέσβος: Στο νοσοκομείο με το αγροτικό!

Τραγική είναι η κατάσταση με την υγεία στο νησί. Το γνώριζε καλά αυτό μία 50χρονη αγρότισσα από το Πλωμάρι. Αλλά αναγκάστηκε να το βιώσει κιόλας την ώρα που σφάδαζε από τους πόνους…

Όπως μεταδίδει το lesvonews η γυναίκα έσπασε νωρίς σήμερα το πρωί το πόδι της. Οι δικοί της κάλεσαν το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου για να στείλει ένα ασθενοφόρο να παραλάβει την γυναίκα. Αλλά ασθενοφόρο γιοκ! Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στον γιο της γυναίκας και τα δύο ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας είναι εκτός λειτουργίας λόγω μηχανικής βλάβης.

Από το Κέντρο Υγείας του αντιπρότειναν να στείλουν γιατρό για να εκτιμήσει την κατάσταση της μητέρας του. Η γυναίκα, όμως, σφάδαζε από τους πόνους.

Αφού της στήριξαν το πόδι με ό, τι βρήκαν, την φόρτωσαν στην καρότσα ενός αγροτικού και ξεκίνησαν για το Νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

lesvos

Νωρίτερα, είχαν ειδοποιήσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Όμως, όπως καταγγέλλει ο γιος της γυναίκας, πέρασαν 3,5 ώρες μέχρι τελικά να την παραλάβει το ασθενοφόρο και να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

σ.σ. Και να ήταν η πρώτη φορά που μεταφέρονται κατ' αυτόν τον τρόπο οι νησιώτες;

Σχετικές ειδήσεις