ΕΛΛΑΔΑ

Η πιο συγκινητική ιστορία των Χριστουγέννων – Δεν είχε κόψει ποτέ τα μαλλιά της και το έκανε για να…

Η πιο συγκινητική ιστορία των Χριστουγέννων – Δεν είχε κόψει ποτέ τα μαλλιά της και το έκανε για να…

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία συγκινητική ιστορία με «πρωταγωνίστρια» μία γυναίκα, η οποία αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της, κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ στη ζωή της, για καλό σκοπό!

Ο λόγος για μία γυναίκα από την Πάτρα, η οποία αποχωρίστηκε τα πλούσια μαλλιά της για να τα δωρίσει σε παιδιά με καρκίνο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το tempo24.gr που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και θαυμασμό, σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε κομμωτήριο της πόλης.

«Έχετε όρεξη;», ρώτησε η κομμώτρια, παίρνοντας την απάντηση «Πάντα – Κόψτε τα ανδρικά».

«Είχα να δω τέτοια μαλλιά εδώ και 20 χρόνια! Για μένα ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά ο σκοπός ήταν αυτός που με λύγισε... Ξέρω ότι όταν έχεις πολλά χρόνια να κόψεις τα μαλλιά σου και τα κόβεις τόσο κοντά είναι σα να ξεριζώνεται κάτι από μέσα σου. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κοπέλα ήταν τόσο αποφασισμένη και μάλιστα όταν τελειώσαμε πήρε την κοτσίδα της και ήταν πολύ ευτυχισμένη!» ανέφερε η κομμώτρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι νοσηλεύτρια και εργάζεται κοντά σε ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο. Δεν είχε κόψει ποτέ τα μαλλιά της στο παρελθόν, τα οποία και τη χαρακτήριζαν. Η απόφαση που πήρε ήρθε μέσα από την ψυχή της. Θα δωρίσει την πλούσια κοτσίδα της σε παιδιά με καρκίνο. Και όπως εξομολογήθηκε δεν θα της λείψουν καθόλου! Αντίθετα αισθάνεται πλέον διπλά χαρούμενη.

Σχετικές ειδήσεις