ΕΛΛΑΔΑ

Διδυμότειχο: Βραβεύτηκε γυναίκα που βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 800 ευρώ

Διδυμότειχο: Βραβεύτηκε γυναίκα που βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 800 ευρώ

Μαθήματα τιμιότητας έδωσε μια γυναίκα στο Διδυμότειχο, όταν βρήκε και παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, πορτοφόλι, το οποίο περιείχε 800 ευρώ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες και η γυναίκα, που τυγχάνει να είναι στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, βραβεύτηκε από τον Αρχηγό ΓΕΑ για την πράξη της.

Όπως σημειώνει το xanthinea.gr, για την πράξη της υποσμηναγού Κορομηνάς Λουλούδα, εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΕΕΝΣΑ (Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας), στην οποία επισημαίνει πως «η συνάδελφος βρήκε σε καφετέρια του Διδυμότειχου, τσάντα η οποία περιείχε το ποσό των 800€, την οποία και παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Η τσάντα παρεδόθη στον κάτοχο της και ο κος Αρχηγός προέβει στην απονομή Ευφήμου Μνείας στη συνάδελφο στις 15 Δεκεμβρίου του 2015. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως Σύνδεσμος είναι να δώσουμε με τη σειρά μας τα συγχαρητήρια μας στην κα Κορομηνά, η οποία με την πράξη της αυτή θυμίζει σε όλους μας ότι σημαντικότερο όλων είναι η τιμή μας, ο ανθρωπισμός και το καθήκον κι όχι τα χρήματα.

Αυτές οι πράξεις αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και ελπίδα για το αύριο της πατρίδας μας. Συγχαρητήρια. Καλή Χρονιά σε όλες τις Μονάδες της Πολεμικής μας Αεροπορίας και τα στελέχη της».


Σχετικές ειδήσεις