ΕΛΛΑΔΑ

Και η Interpol στις έρευνες για τον εντοπισμό του 4χρονου Φοίβου!

Και η Interpol στις έρευνες για τον εντοπισμό του 4χρονου Φοίβου!

Παράλληλα, πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι ο 34χρονος συζυγοκτόνος της Ορμύλιας και απαγωγέας ενός εκ των δύο παιδιών του, δεν έχει καταφέρει ακόμη να περάσει από την Ελλάδα στην Αλβανία.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών, όπως μεταδίδει το Seleo, βρέθηκε την Τρίτη (12/01/2016) ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή Τρίκορφο, όπου πιθανολογείται ότι κρύφτηκε ο Αλβανός με τον τετράχρονο γιο του για ένα βράδυ.

Το σενάριο να μην έχει καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία, όπως ο ίδιος φέρεται να επιδίωξε αμέσως μετά τη δολοφονία της συζύγου του, φαίνεται να έχει ουσιαστική βάση μετά την αποκάλυψη για το μηχανάκι το οποίο χρησιμοποίησε αρχικά για να απομακρυνθεί σε απόσταση ασφαλείας από το χωριό και βρέθηκε παρατημένο σε γειτονικό χωριό πίσω από θάμνους, σκεπασμένο με φύλλα και κλαδιά μόλις λίγα χιλιόμετρα από το χωριό Ορμύλια.

Να σημειωθεί ότι εκεί βρέθηκαν επιπλέον ένα μπουφάν και περιτυλίγματα από συσκευασίες φαγητού, στοιχεία που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών πιστοποιούσαν αρχικά ότι το συγκεκριμένο σημείο χρησιμοποιήθηκε από εκείνον ως κρυψώνα, με την σβηστή εστία φωτιάς στο σημείο να ενισχύει το σενάριο.

Η οικογένεια διευκρίνισε ότι το παλτό που βρέθηκε δεν ανήκε σε εκείνον ενώ επιπλέον η πιθανότητα λόγω καιρικών συνθηκών (σ.σ. βροχόπτωσης) να είχε ανάψει εκείνος την εστία φωτιάς που βρέθηκε σβηστή αποκλείστηκε καθώς τις ημέρες που αρχικά εκτιμήθηκε ότι βρισκόταν ή πέρασε από το σημείο αυτό ο Αλβανός έβρεχε και θα ήταν δύσκολο να ανάψει φωτιά.

Η μαρτυρία του στενού φίλου του, με τον οποίο έμενε μαζί μετά το χωρισμό του το καλοκαίρι από την σύζυγό του, πιστοποιεί πως πρόθεσή του ήταν να φύγει στην Αλβανία. Όπως αποκάλυψε την ημέρα της δολοφονίας, και ενώ ήταν στην Αλβανία, δέχθηκε τηλεφώνημά από τον συζυγοκτόνο στο οποίο του ζήτησε να βρει αυτοκίνητο για να πάει στην Αλβανία.

Τα στοιχεία του 34χρονου έχουν ήδη διαβιβαστεί και στην Interpol ώστε να συμπεριληφθεί στη λίστα με τους καταζητούμενους.

Σχετικές ειδήσεις