ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο: Είναι αυτός ο Αλβανός συζυγοκτόνος με το μικρό Φοίβο στην Αθήνα;

Βίντεο: Είναι αυτός ο Αλβανός συζυγοκτόνος με το μικρό Φοίβο στην Αθήνα;

Ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, το θρίλερ με την αρπαγή του τετράχρονου Φοίβου, από τον ίδιο του τον πατέρα, αμέσως μετά τη δολοφονία της μητέρας του.

Η κινητοποίηση τόσο των Αρχών όσο και απλών πολιτών για τον εντοπισμό του ωστόσο δεν έχουν αποφέρει καρπούς παρά το γεγονός ότι μόλις δουν κάτι ύποπτο ή χρήσιμο για την υπόθεση, επικοινωνούν με την Αστυνομία.

Στο παρακάτω βίντεο που παρουσιάστηκε στο δελτίο του Alpha απεικονίζεται ένας άντρας να κρατάει στην αγκαλιά του ένα παιδί, που είναι κοντά στην ηλικία του 4χρονου Φοίβου.

Το βίντεο καταγράφηκε σε σημείο, όπου μάρτυρες είχαν πει πως είχαν δει έναν πατέρα με ένα παιδάκι που έμοιαζαν και οι δύο, με τα πρόσωπα στις αφίσες για την αρπαγή του Φοίβου.

Δείτε το βίντεο

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συζυγοκτόνου στην Πρέβεζα

Στο μεταξύ αστυνομικά μπλόκα στους δρόμους που οδηγούν στα σύνορα με την Αλβανία, έχουν στηθεί από το απόγευμα της Τρίτης (19/1) στην Πρέβεζα και την Θεσπρωτία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του Αλβανού Λέσι, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την σύζυγό του στην Χαλκιδική και να άρπαξε στην συνέχεια τον 4χρονο γιο τους.

Στην επιχείρηση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συμμετέχει και το Λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας, άνδρες του οποίου από χθες πραγματοποιούν ελέγχους στα πλοία για Ιταλία, ενώ μέχρι τα ξημερώματα που ξεκίνησε η απεργία της ΠΝΟ, έκαναν έρευνες και στα καράβια για την Κέρκυρα. Παράλληλα, κλιμάκια λιμενικών, κάνουν έρευνες και στις ηπειρωτικές ακτές για το ενδεχόμενο διαφυγής του Λέσι με σκάφος προς την πατρίδα του.

Ο καταζητούμενος, φέρεται να ζήτησε βοήθεια από κάποιον γνωστό του που εργάζεται στην περιοχή της Πρέβεζας για να φτάσει στην Αλβανία. Η πληροφορία, χθες το απόγευμα έφτασε στην Αστυνομία και αμέσως στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.