ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας

Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας

Προβλήματα στο ορεινό οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Ηλείας έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, λόγω κατολισθήσεων, είναι κλειστή η επαρχιακή οδός Θέρμου - Αργυρού στο 27ο χιλιόμετρο. Επίσης, κλειστές, λόγω χιονοπτώσεων, είναι οι επαρχιακές οδοί Αγρινίου - Καλλιθέας - Προύσσου, από το 19ο χιλιόμετρο στην θέση Παραβόλα, και 'Ανω Χώρας - Κρυονερίου.

Ακόμη, στην ορεινή Ναυπακτία κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι στην δημοτική ενότητα Πλατάνου που συνδέουν τις κοινότητες Λιβαδάκι, Περίστα και Δενδροχώρι, όπως και στην δημοτική ενότητα Αποδοτίας, που συνδέουν τις κοινότητες Γρηγόρι, Ελατόβρυση, Κυδωνιά, Καλλονή και Κρυονέρια.

Επίσης, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται σε όλο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο Ναυπάκτου - 'Ανω Χώρας και Ναυπάκτου - Πλατάνου.

Στην Αχαΐα, κλειστή είναι η επαρχιακή οδός Ακράτας - Ζαρούχλας, από το ύψος της Βαλιμής Ακράτας, όπως και ο δρόμος που συνδέει την κοινότητα Περιστέρα με το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Στην Ηλεία, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Ανδρίτσαινας - Επικούρειου Απόλλωνα από το 50ο έως το 17ο χιλιόμετρο.

Σχετικές ειδήσεις