ΕΛΛΑΔΑ

Κωστής Πολύζος: Ακούστε τους αποκαλυπτικούς διαλόγους της μητέρας του με την Αγγελική Νικολούλη

Κωστής Πολύζος: Ακούστε τους αποκαλυπτικούς διαλόγους της μητέρας του με την Αγγελική Νικολούλη

Επί πέντε χρόνια απηύθυνε εκκλήσεις προκειμένου να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας του παιδιού της. Δεν δίσταζε να βγαίνει στην τηλεόραση και μεταξύ λυγμών να ζητά βοήθεια. Πίσω όμως από τα δάκρυα και τις κραυγές κρυβόταν μια φρικτή αλήθεια.

«Εμείς αυτό που θέλουμε είναι το παιδί μας»... έλεγε κλαίγοντας η μητέρα του Κωστή Πολύζου στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, προσπαθώντας να ρίξει στάχτη στα μάτια των Αρχών.

«Να βρεθούν αυτοί», «το παιδί μου έγινε άγγελος» έλεγε όταν έβγαινε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» και επέμενε ότι τα πράγματα έχουν όπως ακριβώς εκείνη τα έχει πει, παρά τις πιέσεις της δημοσιογράφου.

Χθες όμως, αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τόσο της ίδιας όσο και του πατριού του άτυχου 23χρονου, με κατηγορίες που είναι ιδιαίτερα βαριές: Ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πλαστογραφία, περιύβριση νεκρού και ψευδορκία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η μητέρα σκότωσε τη νύχτα της 18ης Φεβρουαρίου του 2011 τον Κωστή χτυπώντας τον στο κρανίο με θλων όργανο.

Ακούστε τις «κραυγές» της μάνας, που ζητούσε «βοήθεια» στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Οι 49χρονη μητέρα και ο 42χρονος πατριός απολογήθηκαν στον εισαγγελέα ποινικών διώξεων, επιμένοντας ότι δεν έχουν οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία.

Ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί στις 18 Φεβρουαρίου 2011 από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης. Λίγους μήνες μετά (24/09/2011) βρέθηκε το πτώμα του σε αγροτική έκταση που ανήκει στην οικογένεια του πατριού του. Τον είχαν ξεθάψει τα σκυλιά ενός κυνηγού...

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης, αλλά ειδικά από την ημέρα εντοπισμού (από κυνηγό) της σορού του Κωστή, οι υποψίες είχαν στραφεί στον πατριό του, αλλά και στην ίδια τη μητέρα του, που είχαν απευθυνθεί στην Αγγελική Νικολούλη, αναζητώντας τον 23χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σχετικές ειδήσεις