ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Έτοιμο να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη

Αποκλειστικό: Έτοιμο να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη

Ένα είναι τελικά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr το ενορχηστρωμένο τραγούδι που είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει, όταν αποφασίσουν από κοινού η δισκογραφική εταιρεία ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, τους επόμενους μήνες.

Ωστόσο, υπάρχουν και δέκα demos που είναι αποθηκευμένα στα αρχεία της δισκογραφικής εταιρείας, η οποία, σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν τα έχει δώσει σε κάποιον καλλιτέχνη για να τα ερμηνεύσει.

Ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος σύντομα θα προχωρούσε στην ηχογράφηση του καινούργιου του cd, είχε επιλέξει αγαπημένα τραγούδια (κάποια από αυτά είχε γράψει πριν από μερικούς μήνες), εμπνευσμένος, όπως είχε εκμυστηρευτεί σε δικούς του ανθρώπους, ξανά από μικρές προσωπικές του ιστορίες.

Στα demos με τα ερωτικά τραγούδια ακούγεται η χαρακτηριστική φωνή του, ενώ όλα συνοδεύονται από τους ήχους της αγαπημένης του κιθάρας.

Όπως αναφέρουν, δε, συνεργάτες της δισκογραφικής εταιρείας, εντύπωση τούς έκανε η άνεση του μέσα στο στούντιο, αλλά και το γεγονός πως πάντα εμφανίζονταν ακούραστος και χωρίς άγχος.

«Με την κιθάρα στα χέρια και χωρίς να διαβάζει τους στοίχους των τραγουδιών, η ηχογράφηση ξεκινούσε και σχεδόν πάντα έβγαινε με την πρώτη», μας τόνισαν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό του δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη.

Ρoή Ειδήσεων