ΕΛΛΑΔΑ

Αρχίζουν οι εργασίες στη Μεγαλόπολη για τη σύνδεση με τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Καλαμάτας

Αρχίζουν οι εργασίες στη Μεγαλόπολη για τη σύνδεση με τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Καλαμάτας

Την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι εργασίες στησυνδετήρια αρτηρία του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης - Καλαμάτας με τον περιφερειακό δρόμο της Μεγαλόπολης και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον προσεχή Ιούνιο.

Αυτό επισήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Μεγαλόπολη, ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, ενημερώνοντας τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο, σε συνάντηση που έγινε στο δημαρχείο της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των αρχαιοτήτων που είχαν βρεθεί στο σημείο, το έργο της συνδετήριας οδού έχει καθυστερήσει περίπου πέντε χρόνια και τώρα βαίνει προς ολοκλήρωση, ικανοποιώντας ένα βασικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Μεγαλόπολης, να πάψει η ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών της περιοχής.

Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου και σημείωσε ότι το ενδιαφέρον του γενικού γραμματέα ήταν μεγάλο από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του, προκειμένου να έχουμε αυτό το αίσιο αποτέλεσμα.

Ο γενικός γραμματέας Υποδομών σημείωσε ότι ο αυτοκινητόδρομος του Μορέα είναι ο πρώτος, από τους πέντε αυτοκινητοδρόμους που βρίσκονται σε εξέλιξη, που θα ολοκληρωθεί στο σύνολό του μέσα στο 2016, και τόνισε ότι δεν υπάρχει καμιά οφειλή από το κράτος στα έργα παραχώρησης.

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων