ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Πάτρα: «Έτσι βρήκα την 8χρονη στα σκουπίδια – Την έσωσα λίγο πριν πολτοποιηθεί»

Σοκ στην Πάτρα: «Έτσι βρήκα την 8χρονη στα σκουπίδια – Την έσωσα λίγο πριν πολτοποιηθεί»

Νέα στοιχεία που προκαλούν σοκ για την υπόθεση της 8χρονης που βρέθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (14/03/2016) σε κάδο απορριμμάτων στο κέντρο της Πάτρας φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο άνδρας που εντόπισε το παιδί.

Σύμφωνα με τον ελεγκτή του ΚΤΕΛ, κ. Δημόπουλο, ο οποίος βρήκε την 8χρονη στις 21:00 κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του, το μικρό κοριτσάκι σώθηκε πραγματικά την τελευταία στιγμή, καθώς όπως αναφέρει, στις 22:00 το βράδυ ξεκινά η αποκομιδή των απορριμμάτων.

«Κατερχόμουν τη Γούναρη. Είδα ένα παιδάκι χωρίς να μιλάει, χωρίς να φαίνεται καλά, πνιγμένο στα σκουπίδια. Ήταν σε κατάσταση σοκ, έτρεμε, είχε βάλει στα χέρια στο πρόσωπο φοβισμένο, σαν να έκλαιγε, ενώ είχε συγκεντρώσει δίπλα του τρόφιμα, προφανώς γιατί έψαχνε για φαγητό. Το βγάλαμε από τον κάδο και έτρεμε, είχε συνεχώς τα χέρια στο πρόσωπο», είπε στο patrastimes.gr.

«Του πήραμε κάτι να φάει. Δε μας μίλησε καθόλου. Ήταν ντυμένο με ελαφριά ρούχα, που δεν συνάδουν με την εποχή. Καλέσαμε την αστυνομία που ήρθε και το παρέλαβε», ανέφερε ο κ. Δημόπουλος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν βράδυ Καθαράς Δευτέρας όταν ο ελεγκτής του ΚΤΕΛ, εντόπισε την 8χρονη σε κάδο απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Ευτυχώς, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, το οκτάχρονο κοριτσάκι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έκανε η Αστυνομία για την υπόθεση, εντόπισε τους γονείς του παιδιού, ηλικίας 30 χρόνων και οι δύο, οι οποίοι συνελήφθησαν. Την ίδια στιγμή, χειροπέδες φόρεσαν οι αστυνομικοί και στην 50χρονη γιαγιά του, με την οποία διέμενε το μικρό κορίτσι, καθώς όπως υποστηρίζουν οι γονείς του, οι ίδιοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Όσον αφορά το παιδί, του παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και στη συνέχεια παραδόθηκε σε συγγενικό του πρόσωπο.

Σχετικά με το πώς βρέθηκε το παιδί μέσα στον κάδο, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί, είναι να μπήκε μέσα ψάχνοντας να βρει ρούχα.

https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/678847/thriler-stin-patra-me-8xroni-poy-vrethike-sta-skoypidia

Σχετικές ειδήσεις