ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Μυστήριο με το θάνατο ηλικιωμένης σε ίδρυμα - Την είχαν βρει γεμάτη μώλωπες

Ρόδος: Μυστήριο με το θάνατο ηλικιωμένης σε ίδρυμα - Την είχαν βρει γεμάτη μώλωπες

Απαντήσεις ζητούν οι συγγενείς μιας 80χρονης γυναίκας η οποία άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ημέρες αφού είχε βρεθεί με πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα της, στο ίδρυμα στο οποίο φιλοξενούνταν.

Η άτυχη γυναίκα, είχε μεταφερθεί τις τελευταίες ημέρες από τους συγγενείς της, στο ίδρυμα Χρονίων Παθήσεωντα Κολύμπια της Ρόδου.

Οι συγγενείς της καταγγέλουν ότι όταν την επισκέφθηκαν πριν από δύο ημέρες στο ίδρυμα, διαπίστωσαν ότι έφερε μώλωπες στα μάτια, χτυπήματα στο πρόσωπο και μελανιές σε διάφορα σημεία του σώματός της. Όταν ζήτησαν εξηγήσεις για το τι συνέβη, τους απάντησαν από το ίδρυμα, ότι η 80χρονη έπεσε από το κρεβάτι της και χτύπησε.

Η ηλικιωμένη -που ήταν σε λήθαργο- μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα της καθώς επίσης και σοβαρό τραυματισμό στην σπλήνα και προχώρησαν στην ενδεδειγμένη θεραπεία.

Όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών η άτυχη γυναίκα δεν συνήλθε και άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα τα ξημερώματα.

Αμέσως ενημερώθηκε η τοπική αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα παίρνοντας καταθέσεις από αρμόδιους, ενώ όπως σημειώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ειδοποιήθηκε και ο πρόεδρος του ιδρύματος, δικηγόρος κ. Γιάννης Μαρίνος, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσει έρευνα για το γεγονός και μάλιστα θα ζητήσει και τη συνδρομή της εισαγγελέως Ρόδου προκειμένου να γίνει ιατροδικαστική εξέταση που θα δώσει ενδεχομένως απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Σχετικές ειδήσεις