ΕΛΛΑΔΑ

Για... διακοπές στην Ελαφόνησο πήγαιναν Σεϊσίδης - Σακκάς

Για... διακοπές στην Ελαφόνησο πήγαιναν Σεϊσίδης - Σακκάς

Σειρά ενδείξεων ότι οι δύο συλληφθέντες αντιεξουσιαστές, Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης είχαν, πιθανόν, τελικό προορισμό χώρο κατασκήνωσης στην Ελαφόνησο Λακωνίας, όπου και θα διέμεναν για αρκετές ημέρες, φέρεται να διαθέτουν αστυνομικοί και δικαστικοί λειτουργοί.

Το ενδεχόμενο αυτό φέρεται να προκύπτει τόσο από αναφορές των ιδίων όσο και από τοπικούς παράγοντες που έχουν σχετική ενημέρωση και με τους οποίους επικοινώνησε «Το Βήμα».

Σχετικές πληροφορίες έχουν και οι υπεύθυνοι χώρων διαμονής στο νησί της Λακωνίας, με βάση τις πλαστές ταυτότητες που φέρεται να χρησιμοποιούσαν οι δύο.

Αν επιβεβαιωθεί αυτό το «σενάριο» και οι σχετικές μαρτυρίες, τότε θεωρείται πιθανό ότι η μετάβαση των Σεϊσίδη και Σακκά από την Αθήνα στην περιοχή του Γυθείου να είχε χαρακτήρα... καλοκαιρινών διακοπών!

Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο - κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην περιοχή της Λακωνίας - να είχαν συναντήσεις με άλλα άτομα του ιδίου χώρου ή να στόχευαν να χρησιμοποιήσουν κι άλλο κατάλυμα στη νότιο Πελοπόννησο.

Σχετικές ειδήσεις