ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στη Λάρισα: Νονός της 14χρονης ο μαστροπός

ΣΟΚ στη Λάρισα: Νονός της 14χρονης ο μαστροπός

Φρίκη, αποτροπιασμό και «σοκ» προκαλεί η κτηνωδία που έζησε για περίπου δυο βδομάδες ένα 14χρονο κορίτσι στα χέρια των δυο μαστροπών της, στη Λάρισα.

Η υπόθεση της απαγωγής της 14χρονης προκαλεί ανατριχίλα, με όλο και περισσότερες λεπτομέρειες της υπόθεσης να γίνονται γνωστές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ένας από τους δυο μαστροπούς του μικρού κοριτσιού, που εξέδιδαν σε πελάτες και την κρατούσαν έγκλειστη σε διαμέρισμα, φαίνεται πως ήταν ο νονός της.

Οι δύο μαστροποί, 55 και 56 ετών, που έχουν συλληφθεί και απολογούνται σήμερα, φέρονται ότι βίαζαν συστηματικά την 14χρονη, την οποία ο 55χρονος είχε «φυλακίσει», από τα μέσα Αυγούστου.

Σύμφωνα με το «onlarissa.gr» η ανήλικη η οποία κατάγεται από χωρίο κοντά στη Λάρισα μέχρι το περασμένο χειμώνα, φιλοξενούνταν σε εκκλησιαστικό ίδρυμα της Βορείου Ελλάδος, καθώς η μητέρα της είχε χάσει την επιμέλειά της.

Μάλιστα η 14χρονη που είναι παιδί πολυμελούς οικογένειας- σύμφωνα με αστυνομικές πηγές -δραπέτευσε από το ίδρυμα πριν από αρκετούς μήνες και από τότε αναζητούνταν από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 14χρονη μετά το ίδρυμα ήρθε στην Λάρισα και ο 55χρονος εκμεταλλευόμενος την συγγένεια που είχε με την ανήλικη κατάφερε να την πλησιάσει και παρά την θέλησή της, από κοινού με τον 56χρονο συνεργό του να την απαγάγουν και να την αναγκάσουν σε ασελγείς πράξεις.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και ήδη έχουν εντοπισθεί «πελάτες», οι οποίοι συμμετείχαν στον κατ΄επανάληψη βιασμό της 14χρονης, όσο η κοπέλα κρατείτο στο διαμέρισμα από τους δύο Έλληνες μαστροπούς.

Από τους «πελάτες», έχουν ταυτοποιηθεί τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία και αντιμετωπίζουν την κατηγορία του βιασμού.

Σχετικές ειδήσεις