ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και στην Αθήνα!

Καιρός: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και στην Αθήνα!

Καιρός: Νέα ανάλυση, που έκανε το Greek-Weather.Org, θέλει το φετινό Δεκέμβρη να είναι ο ψυχρότερος των τελευταίων χρόνων.

Αναλυτικά:

1 - 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα, με τακτικές ψυχρές εισβολές και κάποιες χιονοπτώσεις, στις 4-5 και 8-9 Δεκεμβρίου.

11 - 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Καλός καιρός σε γενικές γραμμές, με άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως στην κεντρική, δυτική και νότια χώρα, ωστόσο το κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί στην βόρεια Ελλάδα θα παραμείνει τσουχτερό. Λίγες βροχές ή καταιγίδες προβλέπονται μετά τις 14-15 περίπου του μήνα.

21 - 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να παρουσιάζει ο καιρός τις 10 τελευταίες μέρες του μήνα, δηλαδή την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με αρκετές βροχές, καταιγίδες και μία – δύο ψυχρές εισβολές από τη Ρωσία, οι οποίες φαίνεται να φέρνουν αρκετά χιόνια έως και σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα αρχικά της βόρειας και μετέπειτα και της κεντρικής, ίσως και νότιας Ελλάδας.

Στις 24-25-26 του μήνα φαίνονται και κάποια χιόνια στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μιλάμε για πρόβλεψη του καιρού, επομένως τα προγνωστικά στοιχεία μπορεί να αλλάξουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Έως τότε, ας… κρατάμε μικρό καλάθι!

Δείτε εδώ όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον καιρό