ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα 2016: Το πιο εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι βρίσκεται στην Κοζάνη! (pics&vid)

Χριστούγεννα 2016: Το πιο εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι βρίσκεται στην Κοζάνη! (pics&vid)

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, «Το σπίτι των Χριστουγέννων», μιας και έχει αποσπάσει τον θαυμασμό και την προσοχή όλων των ΜΜΕ πανελλαδικά!

Δείτε παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί αλλά και στις φωτογραφίες της παραπάνω galleryτον εξωτερικό στολισμό του σπιτιού, που αποτυπώνουν το μεράκι και την αγάπη που έχουν οι άνθρωποι αυτοί γι’ αυτό που κάνουν, η οποία άλλωστε αναβλύζει σε κάθε γωνιά του σπιτιού τους.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο kozanilife.gr οι ιδιοκτήτες του σπιτιού , η χαρά που τους προσφέρει όλη η διαδικασία του στολισμού, παραμερίζει οποιαδήποτε αναστολή τους, είτε οικονομική, είτε πρακτική.

«Όλο το χρόνο το περιμένουμε και κάνουμε και την αντίστοιχη προετοιμασία. Ο εξοπλισμός υπάρχει, το πολύ-πολύ να αντικαταστήσουμε κάποιες μικροφθορές».

Όπως εξηγούν οι ίδιοι, δεν πρόκειται για ανθρώπους από τους οποίους τους περισσεύουν ένα σωρό χρήματα, απλά τους περισσεύει η αγάπη για τις γιορτές, για τα παιδιά τους και το μεράκι. Το πιο όμορφο απ’ όλα, είναι ότι όλοι συμμετέχουν στον στολισμό, μικροί – μεγάλοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο!

Καλές γιορτές!

Σχετικές ειδήσεις