ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πόρσε: Σοκάρει η περιγραφή του ιατροδικαστή – Δεν αναγνωριζόταν κανείς

Τροχαίο Πόρσε: Σοκάρει η περιγραφή του ιατροδικαστή – Δεν αναγνωριζόταν κανείς

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την τραγωδία στη Θήβα – Χρειάστηκε εξέταση DNA για να αναγνωριστούν οι επιβάτες της μοιραίας Πόρσε – Σκοτώθηκαν όλοι ακαριαία

Σοκαριστική είναι η περιγραφή του ιατροδικαστή, Γιώργου Ντιλέρνια που πραγματοποίησε την ιατροδικαστική εξέταση στα θύματα του τροχαίου που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, για την κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι σοροί.

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Star και οι 4 σοροί έφεραν σοβαρότατες κακώσεις που προέκυψαν από τη σφοδρή σύγκρουση και μαρτυρούσαν ότι ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος. Ο ιατροδικαστής συνέχισε λέγοντας πως οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν από τη φωτιά που ξέσπασε μετά την σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν τόσο μεγάλες, που η απανθράκωση ενδεχομένως να κάλυψε αρκετές άλλες κακώσεις.

Συγκεκριμένα , η 33χρονη μητέρα είχε κατάγματα στον αυχένα, ενώ το τρίχρονο αγοράκι της είχε κρανιοεγκεφαλικές βαριές κακώσεις, όπως και ο οδηγός της μοιραίας Porsche, Γιώργος Βακάκης. «Φανταστείτε πώς είναι ένας διακόπτης ηλεκτρικού ρεύματος. Τον κλείνεις κι αυτό είναι» είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής, αναφερόμενος στον ακαριαίο θάνατο των τεσσάρων.

Μάλιστα τόνισε ότι καμία από τις τέσσερις σορούς δεν αναγνωριζόταν μετά το φρικτό τροχαίο. «Σκεφτείτε ότι για τους δύο επιβάτες της Porsche χρειαστήκαμε τεστ DNA» προσέθεσε ο ιατροδικαστής.

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της τραγωδίας

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας: Θα φτιάξω ανδριάντα για τη γυναίκα και το γιο μου

Τροχαίο Πόρσε: Το νέο στοιχείο - «φωτιά» για τα ελαστικά του μοιραίου οχήματος

Σχετικές ειδήσεις