ΕΛΛΑΔΑ

Κηφισιά: Μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί στήνουν καρτέρι στο μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί

Κηφισιά: Μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί στήνουν καρτέρι στο μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί

Την επανεμφάνιση του μανιακού που έχει ήδη σκοτώσει έναν οδηγό ταξί κι έχει τραυματίσει πολύ σοβαρά έναν άλλο, στην περιοχή της Κηφισιάς, περιμένουν οι αστυνομικοί.

Παγίδες προκειμένου να «πιάσουν στα πράσα» τον δολοφόνο που κυκλοφορεί ελεύθερος, στήνουν καθημερινά αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

Μια από αυτές τις παγίδες θέλει μυστικούς αστυνομικούς να οδηγούν ταξί, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον μανιακό.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον έξι είναι οι ύποπτοι, που ταιριάζουν με το «προφίλ» του εμμονικού δράστη. Βασικός ύποπτος είναι ένα άτομο, το οποίο μένει κοντά στο σημείο, που ο δολοφόνος επιβιβάστηκε στο ταξί του 52χρονου.

Η έρευνα της Αστυνομίας για το άτομο αυτό, ξεκίνησε μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος έδινε λεπτομέρειες για την ταυτότητα και την προσωπικότητά του, η οποία παρουσιάζει ψυχικές διαταραχές. Πρόσωπο – κλειδί για τον εντοπισμό του μανιακού δολοφόνου είναι ο 32χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος σώθηκε και αποτελεί τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα. Οι αστυνομικοί του έχουν δείξει φωτογραφίες υπόπτων, χωρίς όμως να αναγνωρίσει κοινά χαρακτηριστικά προσώπου ή σωματότυπου, ενώ δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δολοφόνου, προκειμένου να σχεδιάσουν το σκίτσο του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης

Τα αποτυπώματα που χαρακτηρίζονται «ορφανά»

Στο ταξί του 52χρονου θύματος έχουν βρεθεί «ορφανά» αποτυπώματα και DNA, σε σημεία που δεν αποκλείεται να ανήκουν στον δράστη, ωστόσο δεν ταυτοποιούνται με αποτυπώματα που έχουν εντοπιστεί από την εξερεύνηση του οχήματος του άλλου οδηγού, ο οποίος δέχτηκε πυρά στο κεφάλι και γλίτωσε.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν να τα ταυτοποιήσουν με κάποιον από τους υπόπτους, δεν αποκλείουν όμως ο εμμονικός δολοφόνος να είχε πάρει τα μέτρα του και να φορούσε στις δύο δολοφονικές επιθέσεις γάντια σιλικόνης.

Την ίδια ώρα, από το οπτικό υλικό που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από κάμερες ασφαλείας κατά μήκος της διαδρομής θανάτου που ακολούθησε ο 52χρονος οδηγός ταξί, εντόπισαν βίντεο από την κίνηση του οχήματος, χωρίς όμως να υπάρχει εικόνα του εμμονικού δολοφόνου.