ΕΛΛΑΔΑ

Εκτροχιάστηκε τρένο στον Μπράλο: Κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Εκτροχιάστηκε τρένο στον Μπράλο: Κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Ταλαιπωρία για 600 επιβάτες που παραμένουν ακόμα στο σημείο

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον Μπράλο όταν εμπορική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Αλεξανδρούπολη, εκτροχιάστηκε από άγνωστη αιτία λίγο πριν το Λιανοκλάδι.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο βαγόνια εκτροχιασμένα.

Σύμφωνα με επιβάτη του τρένου που μίλησε στο ΣΚΑΪ το τρένο ακινητοποιήθηκε στο Λιανοκλάδι και είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η σιδηροδρομική γραμμή. Η μεταφορά των επιβατών γίνεται με λεωφορεία.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, πρόκειται για το ίδιο ακριβώς δρομολόγιο που είχε τον πρόσφατο εκτροχιασμό στην Καλλιπεύκη Δομοκού.

Από το ατύχημα δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Κλειστή έως το απόγευμα θα μείνει η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας-Θεσσαλονίκης, λόγω του εκτροχιασμού της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Έτσι, δύο επιβατικές αμαξοστοιχίες εγκλωβίστηκαν αντίστοιχα, η μια που πήγαινε Θεσσαλονίκη στον Μπράλο και η άλλη που ερχόταν στην Αθήνα στο Λιανοκλάδι.

Στην κάθε μια από τις δύο αμαξοστοιχίες επέβαιναν περίπου 550 με 600 επιβάτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από τον Μπράλο στο Λιανοκλάδι και μετα τις 8 το πρωί αναχώρησαν με λεωφορεία για τους προορισμούς τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι μετακινήσεις των επιβατών θα πραγματοποιούνται για μερικές ώρες ακόμη, με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα Λιανοκλάδι - Μπράλος.

Σχετικές ειδήσεις