ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Με αυτά τα όπλα θα έκαναν τη μεγάλη απόδραση από τον Κορυδαλλό (pics)

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Με αυτά τα όπλα θα έκαναν τη μεγάλη απόδραση από τον Κορυδαλλό (pics)

Τις φωτογραφίες του οπλισμού και των μεταμφιέσεων που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της οδού Σοφοκλέους στην Καλλιθέα στο οποίο έμενε ο 32χρονος δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση των δύο δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μετά τη σύλληψη του 32χρονου Αλβανού που πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε το δικηγόρο.

Οι δύο δράστες φαίνεται πως ετοίμαζαν απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΝΤ1, οι δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου είχαν σκοπό να απελευθερώσουν από τις φυλακές Κορυδαλλού τους ηθικούς αυτουργούς.

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας εξετάζουν το συγκεκριμένο σενάριο καθώς, στο κρησφύγετο των δραστών στην Καλλιθέα, εντοπίστηκαν όπλα, μία χειροβομβίδα, εκρηκτική ύλη, γεμιστήρες και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά και δύο αστυνομικές στολές.

Αυτά τα αντικείμενα κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι οι δύο δολοφόνοι φορώντας τις στολές των ειδικών φρουρών και με τα υλικά που βρέθηκαν στο κρησφύγετο, τη χειροβομβίδα, την εκρηκτική ύλη και τον πυροκροτητή, θα απελευθέρωναν τους κατηγορούμενους ως ηθικούς αυτουργούς, αυτούς δηλαδή που τους προσέλαβαν, οι οποίοι σε λίγες ημέρες πρόκειται να εκδικαστεί στα δικαστήρια η υπόθεσή τους.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις