ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία: Χωρίς Μετρό η Αθήνα - Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν οι συρμοί

Απεργία: Χωρίς Μετρό η Αθήνα - Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν οι συρμοί

«Χειρόφρενο» τραβούν σήμερα, Τρίτη 7 Νομβρίου οι εργαζόμενοι στο Μετρό - Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό

Νεά ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό της Αθήνας καθώς από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 9 το πρωί δεν θα λειτουργήσουν οι συρμοί του Μετρό λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων.

Οι συρμοί του Μετρό θα αρχίσουν να κινούνται κανονικά από τις 9 το πρωί, μετά και τη λήξη της στάσης εργασίας των εργαζομένων έως και την λήξη της βάρδιας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή τους, διαμαρτύρονται για την επικείμενη όπως λένε ιδιωτικοποίηση των συγκοινωνιών με την ένταξη τους στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν:

«Οι δηλώσεις Τσακαλώτου είναι το επιστέγασμα του χάους που δημιούργησαν το Υπουργείο Μεταφορών και οι διοικήσεις των φορέων με τις τραγικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό,ανταλλακτικά και βασικά μέσα για την ομαλή λειτουργία και συντήρηση του δικτύου. Σε αυτά ήρθε να προστεθεί η παντελής έλλειψη σχεδιασμού εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που οδήγησε στις ατέλειωτες ώρες αναμονής στις ουρές των εκδοτηρίων.

Η πρωτοφανής ταλαιπωρία των επιβατών και οι άθλιες συνθήκες εργασίας των συναδέλφων που επιπλέον απειλούνται με απόλυση είναι μόνιμα χαρακτηριστικά της εκρηκτικής κατάστασης στις συγκοινωνίες.

Το ΣΕΛΜΑ ως επιχειρησιακό σωματείο αναλαμβάνοντας την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και τους εργαζόμενους συνεχίζει το πρόγραμμα δράσεων του με στάση εργασίας αύριο Τρίτη 7/11/17 από την έναρξη της βάρδιας ως τις 09:00».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων