ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός ΤΩΡΑ: Καταιγίδα σφυροκοπά την Αττική – Προβλήματα σε Γλυφάδα, Βούλα, Αίγινα και Κερατσίνι

Καιρός ΤΩΡΑ: Καταιγίδα σφυροκοπά την Αττική – Προβλήματα σε Γλυφάδα, Βούλα, Αίγινα και Κερατσίνι

Καιρός ΤΩΡΑ: Στο έλεος πυκνής βροχόπτωσης βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Αττική, ενώ στο νησί της Αίγιναςη δυνατή καταιγίδα έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού έχει δεχτεί αρκετές κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων.

Δείτε το βίντεο:

Κλήσεις για συνδρομή της Πυροσβεστικής έχουν αναφερθεί, εξάλλου και στην περιοχή του Κερατσινίου, στα Άνω Λιόσια, το Ίλιον και το Ζεφύρι αλλά σε περιοχές των νοτίων προαστίων, όπως η Γλυφάδα και η Βούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται αυτή την ώρα και στη Σαλαμίνα, όπου εχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Σαλαμίνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι κεραυνοί έχουν κάνει τη νύχτα μέρα, ενώ οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Όπως έγινε γνωστό, λίγο μετά τις 23:00 προκλήθηκε διακοπή ρεύματος στις περιοχές του Κορυδαλλού και της Νίκαιας, εξαιτίας πτώσης κεραυνού.

Μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται, παράλληλα, και στη δυτική Αττική, η οποία εξακολουθεί να μετρά τις πληγές της μετά τη φονική κακοκαιρία που άφησε πίσω της τουλάχιστον 16 νεκρούς. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Δείτε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την κακοκαιρία