ΕΛΛΑΔΑ

Τάσος Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Δεν τελειώσαμε με την κακοκαιρία - Πού υπάρχει κίνδυνος πλημμύρας

Τάσος Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Δεν τελειώσαμε με την κακοκαιρία - Πού υπάρχει κίνδυνος πλημμύρας

Ειδήσεις -Καιρός τώρα: Για συνέχιση της κακοκαιρίας τις επόμενες ημέρες σε όλη τη χώρα κάνει λόγο ο Τάσος Αρνιακός – Μιλώντας στο Newsbomb.gr ο γνωστός μετεωρολόγος εξέφρασε φόβους για έντονα πλημμυρικά φαινόμενα και τις επόμενες ώρες.

«Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες με βροχές και καταιγίδες, κατά διαστήματα ισχυρές σε όλη τη χώρα, εκτός από τη Θράκη» ανέφερε στο Newsbomb.gr ο Τάσος Αρνιακός. Μάλιστα, σύμφωνα με το μετεωρολόγο, τα φαινόμενα θα είναι έντονα και ενδεχομένως να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

«Επειδή η Γη έχει ήδη δεχθεί μεγάλες ποσότητες νερού υπάρχει πιθανότητα για πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές με ατελή έργα στις λεκάνες απορροής των νερών» προειδοποίησε.

Στην Αθήνα και στις πληγείσες περιοχές της δυτικής Αττικής (Μάνδρα και Νέα Πέραμος) μέχρι τη νύχτα το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει το ίδιο. Έντονες κατά διαστήματα βροχές και καταιγίδες, θα εκδηλώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα συνεχιστούν μέχρι και τη νύχτα.

Ο μεσογειακός κυκλώνας (κατηγορία Μedicane) έχει αρχίσει να επηρεάζει τα δυτικά της χώρας. Ωστόσο, τα φαινόμενα στην Αττική είναι πιο έντονα. Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, ο μεσογειακός κυκλώνας δεν έχει καμία σχέση με την ένταση των κυκλώνων της Αμερικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

Βελτίωση του καιρού περιμένουμε από το απόγευμα της Κυριακής στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια εκτός της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, των νησιών του ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, όπου θα συνεχιστούν οι βροχές και οι καταιγίδες.

Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας από Τρίτη

Μετά την Τρίτη ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος σχεδόν σε όλη τη χώρα με βοριάδες, πτώση της θερμοκρασίας, κοντά στους 10 βαθμούς, και χιόνια στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

Σχετικές ειδήσεις