ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ανησυχία στη Φθιώτιδα - «Φούσκωσε» ο Ρουστιανίτης

Καιρός: Ανησυχία στη Φθιώτιδα  - «Φούσκωσε» ο Ρουστιανίτης

Καιρός: Η κακοκαιρία που έπληξε κυρίως της δυτική Ελλάδα φθάνοντας μέχρι την ορεινή Θεσσαλία «γέμισε» τον παραπόταμο του Σπερχειού, Ρουστιανίτη σημάνοντας συναγερμό στην Πολιτική Προστασία και της Περιφέρειας Φθιώτιδας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, για προληπτικούς λόγους και μόνο, σύμφωνα με τον εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας, Θανάση Καρακάντζα, διεκόπη η κυκλοφορία στη γέφυρα που συνδέει τη Λευκάδα με το Πίτσι, καθώς τα νερά του ποταμού έφτασαν ψηλά, χωρίς να προκαλέσουν προβλήματα και στη στατικότητα της γέφυρας σύμφωνα και με την εκτίμηση των μηχανικών.

Γενικά η έντονη βροχόπτωση ήταν μέχρι την πλευρά της ορεινής Αιτωλίας που γέμισε και τους ταμιευτήρες του Αχελώου, ενώ στη κεντρική Στερεά επηρεάστηκε μόνο το συγκεκριμένο κομμάτι ανάμεσα στο Βελούχι και τα Βαρδούσι.

Μάλιστα η μεταβολή του καιρού από την Κυριακή με την αλλαγή των διευθύνσεων των ανέμων θα έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσουν από το απόγευμα οι βροχές, αλλά και την πτώση της θερμοκρασίας, ενώ από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου προβλέπονται χιόνια σε όλα τα ορεινά με μεγάλο υψόμετρο μαζί και της Ανατολικής Στερεάς.

Σχετικές ειδήσεις