ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελική έρευνα για το θάνατο - μυστήριο κρατουμένου στον Κορυδαλλό

Εισαγγελική έρευνα για το θάνατο - μυστήριο κρατουμένου στον Κορυδαλλό

Με αφορμή το θάνατο ενός 45χρονου κρατουμένου στις φυλακές Κορυδαλλού, το υπουργείο Δικαιοσύνης παρήγγειλε τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας.

Ο 45χρονος είχε βρεθεί σε κώμα μέσα στο κελί του ενώ ο Αλβανός συγκρατούμενός του είχε κόψει τις φλέβες τους.

Και οι δύο είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών όπου ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου, ο συγκρατούμενος του 45χρονου, έχει καταθέσει ότι αμφότεροι έκαναν χρήση ηρωίνης και ίδιος έκοψε τις φλέβες του προκειμένου να μην πέσει και αυτός σε κώμα.

Στόχος της έρευνας η οποία έχει διαταχθεί είναι να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του κρατούμενου και η ύπαρξη τυχόν ευθυνών αναφορικά με τις καταγγελίες του συγκρατούμενου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος, ήταν ο δράστης της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Ιούλιο του 2017.

Το βράδυ της Τετάρτης (21/7), ο 45χρονος είχε φύγει από το Δαφνί όπου νοσηλευόταν και κατευθύνθηκε στο διαμέρισμα της οδού Παραμυθιάς, όπου και κατακρεούργησε τη σύντροφό του.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε, όταν ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο 45χρονος ασθενής του, του είπε πως δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την σύζυγό του πριν δέκα χρόνια. Μετά το έγκλημα είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

Σχετικές ειδήσεις