ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στον Κορυδαλλό: Νεκρός στο κελί του ο δράστης της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι

Θρίλερ στον Κορυδαλλό: Νεκρός στο κελί του ο δράστης της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι

Νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε ο 45χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Ιούλιο του 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1 ο δράστης βρέθηκε σε κώμα ενώ ο Αλβανός συγκρατούμενός του βρέθηκε με κομμένες της φλέβες του.

Σημειώνεται ότι ο περιστατικό σημειώθηκε την Πρωτοχρονιά στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι δύο κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των φυλακών όπου ο 45χρονις δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Αλβανός συγκρατούμενός του που σώθηκε, κατέθεσε στις Αρχές ότι οι δυο τους έκαναν χρήση ηρωίνης και ο ίδιος έκοψε τις φλέβες του για να μην πέσει σε κώμα.

Ο δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος ήταν ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας που σημειώθηκε στις 20 Ιουλίου 2017 στο Περιστέρι.

Ο 45χρονος είχε πάρει τότε άδεια από το Δαφνί όπου νοσηλευόταν.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε, όταν ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 45χρονος ασθενής του, του είπε πως δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του. Η γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της στο Περιστέρι νεκρή με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την σύζυγό του πριν δέκα χρόνια. Μετά το έγκλημα είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

Σχετικές ειδήσεις