ΕΛΛΑΔΑ

Σητεία - Δολοφονία καρδιολόγου: Εξέταση DNA στο παιδί ζητά η οικογένειά του (vid)

Σητεία - Δολοφονία καρδιολόγου: Εξέταση DNA στο παιδί ζητά η οικογένειά του (vid)

Ξεσπά η αδερφή του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη ο οποίοςδολοφονήθηκε από τον εραστή της γυναίκας του -H οικογένεια του γιατρού ζητά να γίνει εξέταση DNA στο παιδί του -«Θέλουν την περιουσία του», υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου της η 38χρονη σύζυγος

Οργισμένη είναι η οικογένεια του Χριστόδουλου Καλαντζάκη, που δολοφονήθηκε από τον εραστή της 38χρονης συζύγου του.

Η γυναίκα του από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στη δολοφονία. Υποστήριξε ότι ο εραστής της έδρασε ερήμην της.

Ο άτυχος καρδιολόγος είχε κόψει κάθε επαφή με την οικογένειά του. Μάλιστα, οι δικοί του άνθρωποι είχαν να δουν το παιδί του πάνω από 2 χρόνια. «Στην αρχή μου λέει την έχω εκεί να μου καθαρίζει … Όταν είδαμε ότι προχωρούσε το θέμα, αντιδράσαμε», λέει ο γαμπρός του καρδιολόγου, Μανώλης Τσομπανάκης στο δελτίο του STAR.

Τον σκότωσε για την περιουσία του πιστεύετε; «Προφανώς. Δεν υπάρχει άλλος λόγος. Δεν ήταν ούτε καμιά εντυπωσιακή γυναίκα. Έβγαζε έτσι αυτό το σεξουαλικό που λέμε εμείς οι άντρες. Το στυλάκι της και το υφάκι της ήταν λίγο προκλητικό», πρόσθεσε ο γαμπρός του καρδιολόγου.

«Δεν μιλούσαν για περίπου 10 χρόνια. Όχι επειδή δεν χώνευαν την εντολέα μου όπως λένε αλλά επειδή είχαν δικαστικές διαμάχες για χωράφια και κληρονομικά. Χρόνια τώρα πλακώνονταν», αποκαλύπτει ο δικηγόρος της 38χρονης μιλώντας στο STAR.

«Αυτή σου λέει επειδή εμείς τώρα δεν μιλάμε… βρίσκει ευκαιρία. Σου λέει ποιος θα τα σκαλίσει; Άντε να τον βγάλουμε από την μέση. Μακάρι να μην είχα εκνευριστεί έτσι που την μάζεψε αυτήν την… να μην πω, για να του δώσω να καταλάβει. Πού να πάει όμως το μυαλό μου;», ανέφερε η αδερφή του καρδιολόγου.

Σύμφωνα με το STAR, η οικογένεια του γιατρού ζητά τώρα να γίνει τεστ DNA. Αν αποδειχθεί ότι ο γιατρός ήταν ο πατέρας, θα διεκδικήσει την επιμέλεια του 5χρονου παιδιού, το οποίο προς το παρόν μένει με τη μητέρα της 38χρονης.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του STAR:

Σχετικές ειδήσεις