ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο ξύλο: Ποιον έδειρε ο Απόστολος Γκλέτσος - Τον έστειλε στο νοσοκομείο

Άγριο ξύλο: Ποιον έδειρε ο Απόστολος Γκλέτσος - Τον έστειλε στο νοσοκομείο

Πρωτοφανές επεισόδιο μεταξύ του Δήμαρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου και τουΑντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Κυρίτση - Όπως καταγγέλει ο δεύτερος, εδάρη με μπουνιές, κλωτσιές και κοτουλιέςτο βράδυ του Σαββάτου 3/02/2018 στο χορό της Agroinvest

Στις δικαστικές αίθουσες θα συνεχιστεί το πρωτοφανές επεισόδιο που διαδραματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (3/2) έξω από την αίθουσα «Τσαμαντάνη» στον Καραβόμυλο, όπου γινόταν ο χορός της Agroinvest, με το Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο να επιτίθεται με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές στον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κυρίτση.

Ο κ. Κυρίτσης με πολύ προσεκτική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας μόνο το γεγονός προαναγγέλλει ότι όποιος χρησιμοποιεί βία θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, ενώ σημειώνει σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο ότι θα συνεχίσουν απτόητοι το έργο τους:

«Είμαστε και θα παραμείνουμε κατά της οποιασδήποτε μορφής βίας από όπου κι από όποιον κι αν προέρχεται! Και για αυτόν που τη χρησιμοποιεί, η λογοδοσία του στη δικαιοσύνη είναι μονόδρομος. Εμείς συνεχίζουμε απτόητοι το έργο μας και δεν μας φοβίζουν ούτε μας εμποδίζουν τέτοιες.. συμπεριφορές.!», δηλώνει ο Δημήτρης Κυρίτσης.

Καρέ καρέ ο ξυλοδαρμός

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το βράδυ του Σαββάτου στο χορό της Agroinvest ο Δήμαρχος Στυλίδας πλησίασε τον Αντιπεριφερειάρχη μέσα στην αίθουσα και του είπε «μπορείς να βγεις έξω να σου πω κάτι;»

Ο Δημήτρης Κυρίτσης νόμισε ότι του ζήτησε να βγει έξω για να συζητήσουν κάτι που ήθελε ο Δήμαρχος, επειδή μέσα στην αίθουσα είχε πολύ φασαρία.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη μόλις βγήκαν έξω, χωρίς κανένα λόγο, άρχισε ξαφνικά να τον βρίζει χυδαία και να τον χτυπά με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές.

Ο Δημήτρης Κυρίτσης κατέληξε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στη συνέχεια μαζί με τον Θύμιο Καραΐσκο, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του, πήγαν στο Α.Τ. Στυλίδας και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Δημάρχου.

Αργότερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος κατέθεσε και αυτός μήνυση εναντίον του Αντιπεριφερειάρχη.

Με εντολή Εισαγγελέα οι δυο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν τη 1:00' τα ξημερώματα της Κυριακής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Παρέμβαση Κώστα Μπακογιάννη

Το περιστατικό σχολίασε με ανάρτησή του και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

Όπως υπογράμμισε με ανάρτησή του στα social media. ο αρνητικός πρωταγωνιστής του επεισοδίου «χρήζει ιατρικής παρακολούθησης», εννοώντας τον Απόστολο Γκλέτσο.

«Η γραφικότητα σταματά όταν γίνεται επικίνδυνη. Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά. Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του Δημήτρη Κυρίτση και είμαστε βέβαιοι πως μετά τη μήνυση, η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει. Μέχρι τότε, επειδή είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και επειδή η συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, θυμίζω, πως εφόσον χρειάζεται, υπάρχουν κλινικές, δομές, προγράμματα και ειδικοί. Ας τον προστατεύσουν αυτοί που τον νοιάζονται πριν κάνει μεγαλύτερο κακό σε κάποιον άλλον ή ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό», αναφέρει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης.

Πηγή: lamiareport.gr