Ο Γκλέτσος φέρεται να γρονθοκόπησε τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κυρίτση

Ο Γκλέτσος φέρεται να γρονθοκόπησε τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κυρίτση

Το απίστευτο συμβάν έγινε το βράδυ του Σαββάτου!

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στο χορό της Agroinvest, στην αίθουσα "Τσαμαντάνη" στον Καραβόμυλο όταν ο Δήμαρχος Στυλίδας πλησίασε τον Αντιπεριφερειάρχη μέσα στην αίθουσα και του είπε «μπορείς να βγεις έξω να σου πω κάτι;»

Ο Δημήτρης Κυρίτσης νόμισε ότι του ζήτησε να βγει έξω για να συζητήσουν κάτι που ήθελε ο Δήμαρχος, επειδή μέσα στην αίθουσα είχε πολύ φασαρία.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη μόλις βγήκαν έξω, χωρίς κανένα λόγο, άρχισε ξαφνικά να τον βρίζει χυδαία και να τον χτυπά με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές.

Ο Δημήτρης Κυρίτσης κατέληξε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στη συνέχεια μαζί με τον Θύμιο Καραΐσκο, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του, πήγαν στο Α.Τ. Στυλίδας κατήγγειλαν το συμβάν και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Δημάρχου.

Λίγο αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα εμφανίστηκε και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος κατέθεσε και αυτός μήνυση εναντίον του Αντιπεριφερειάρχη.

Με εντολή Εισαγγελέα οι δυο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν τη 1:00' τα ξημερώματα της Κυριακής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.