ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου

Εσπευσμένα σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/2), ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου σύμφωνα με δημοσίευμα σελίδας αντιεξουσιαστικού χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιαγτζόγλου, πραγματοποιεί απεργία πείνας και δίψας διαμαρτυρόμενος για τη μεταφορά του στις φυλακές Λάρισας.

Σημειώνεται ότι ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους ζητώντας την επιστροφή του στις φυλακές Κορυδαλλού έχοντας ξεσηκώσει αντιδράσεις μετά τις φθορές σε 11 καταστήματα στην οδό Ερμού τη νύχτα της Τρίτης και την κατάληψη της εφημερίδας Αυγή, το μεσημέρι τςη Τετάρτης με τελευταία την επίθεση στην κ. Ζαραφωανίτου, καθηγήτρια και διευθύντρια του μεταπτυχιακού εγκληματολογίας.

Ο Γιαγτζόγλου κρατείται στις φυλακές της θεσσαλικής πόλης, κατηγορούμενος για επίθεση με εκρηκτικά στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Πριν λίγη ώρα ο σύντροφος υπέστη σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο μέσα στο κελί του καθώς προσπάθησε να σηκωθεί. Είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος από την πολυήμερη απεργία πείνας και δίψας. Εχει αστάθεια όταν περπατάει και μόνιμη ζαλάδα που τον δυσκολεύει να μείνει όρθιος έστω και για λιγο. Επειδή τέτοια ώρα δεν υπάρχει γιατρός στις φυλακές Λάρισας κρίθηκε απαραίτητη η έκτακτη διακομιδή του σε εξωτερικό νοσοκομείο για εξετάσεις. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση. Δεν ξέρουμε ακόμα που μεταφέρθηκε».

Σχετικές ειδήσεις