Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: «Τον σκότωσαν για να του κλείσουν το στόμα»

Newsbomb

Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: «Τον σκότωσαν για να του κλείσουν το στόμα»

Ενενήντα ημέρες η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου ψάχνει να βρει την αλήθεια. Ο κύριος Γιάννης Παπαρουσάκης, θείος και νονός του 21χρονου, το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγε για άλλη μια φορά στην Κάλυμνο μαζί με τους ιδιωτικούς ερευνητές οι οποίοι ψάχνουν να βρουν πώς πέθανε ο άτυχος φοιτητής.

Βέβαιη η οικογένεια του Νίκου ότι πρόκειται για δολοφονία

Όπως αποκαλύπτει στο Star, ακόμα και οι διασώστες που βρήκαν τον άτυχο νεαρό εξέφραζαν αμφιβολίες ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πτώση όπως κατέληξε ο πρώτος ιατροδικαστής.

«Ο βράχος ελέγχθηκε λεπτομερέστατα δεν υπήρχε περίπτωση να υπήρχε άνθρωπος εκεί. Δεν είναι ο τόπος του εγκλήματος εκεί, το παιδί έχει ξυλοκοπηθεί, έχει χτυπηθεί και εχει μεταφερθεί στον τόπο του εγκλήματος. Θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιείται ο όρος πτώση γιατί πλέον είναι τραγελαφικό. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να φύγει άνθρωπος από εκεί, να πέσει και να βρεθεί η σορός του στο έδαφος», δηλώνει στο Star ο θείος και νονός του Νίκου Χατζηπαύλου.

Ο δικηγόρος και οι ερευνητές της οικογένειας του Νίκου Χατζηπαύλου έχουν στα χέρια τους στοιχεία που δείχνουν, όπως λένε στο Star, ότι ο φοιτητής δολοφονήθηκε και θα τα παραδώσουν στο τμήμα ανθρωποκτονιών:

«Καλούμε την ελληνική αστυνομία να ξαναδεί την υπόθεση, να κατέβει στην Κάλυμνο και να βρει τον ένοχο και τον δολοφόνο. O δολοφόνος είναι υπαρκτός και απολαμβάνει της ελευθέριας του» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας.

«Το παιδί δεν γυρίζει πίσω, αλλά ζούμε και αναπνέουμε για να βρεθεί ο ένοχος» προσθέτει ο θείος και νονός του 21χρονου.

Η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου δεν έχει τη δικογραφία για να αξιολογήσει όλα τα στοιχεία. Και αυτό γιατί ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι πραγματογνωμοσύνες και από τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved