ΕΛΛΑΔΑ

Στέλιος Σκλαβενίτης: Η ανακοίνωση της «ΑΒ Βασιλόπουλος» για το θάνατό του

Στέλιος Σκλαβενίτης: Η ανακοίνωση της «ΑΒ Βασιλόπουλος» για το θάνατό του

«Ο θάνατος του Στέλιου Σκλαβενίτη κάνει από σήμερα φτωχότερο τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και τον κλάδο μας», επισημαίνει σε δήλωσή του ο Λεωνίδας Βρεττάκος, Chief Operating Officer της «ΑΒ Βασιλόπουλος».

«Η είδηση της αναπάντεχης απώλειάς του, μας αφήνει βαθύτατα συγκλονισμένους. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τη γλυκύτητα του χαρακτήρα του, το ήθος και την εντιμότητα που τον χαρακτήριζαν τόσο ως επιχειρηματία όσο και ως άνθρωπο. Διοίκηση και εργαζόμενοι της ΑΒ Βασιλόπουλος εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», υπογραμμίζει ο κ. Βρεττάκος.

Θυμίζουμε ότι ο Στέλιος Σκλαβενίτης προσβλήθηκε από γρίπη, όμως στη συνέχεια η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο, το βράδυ του Σαββάτου.

Η κατάστασή του κρίθηκε πολύ σοβαρή και αμέσως μεταφέρθηκε στην εντατική, όμως δεν τα κατάφερε.

Το επίσημο ανακοινωθέν του νοσοκομείου

«Ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας.

Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β.

Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας».

Η κηδεία του θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη, 4 Απριλίου στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Κηφισιά: Αιματηρή ληστεία με πυροβολισμούς

Εξοικονομώ κατ’ Οίκον II - exoikonomisi.ypen.gr: Αυτοί μπορούν να υποβάλουν σήμερα αίτηση

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων