ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία: Αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του

Αιτωλοακαρνανία: Αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του

Ταυτοποιήθηκε ο άτυχος άνδρας ο οποίος απανθρακώθηκε χθες μέσα στο αυτοκίνητό του.

Επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο Μεσολόγγι είναι ο άντρας που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Θέρμου, χθες Τρίτη (10/04).

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, η Αστυνομία πήρε και δείγματα DNA από τα παιδιά του προκειμένου να τακτοποιηθεί 100% ότι το απανθρακωμένο πτώμα ανήκει σε αυτόν. Τα δείγματα στάλθηκαν σε ειδικά εργαστήρια της Αθήνας και αναμένονται τα αποτελέσματα ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, δεδομένου ότι η κατάσταση της σορού ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να αναγνωριστεί.

Ακόμα και το αυτοκίνητο δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί, καθώς είχε καεί ολοσχερώς και τα στοιχεία του βρέθηκαν από τον αριθμό πλαισίου. Ήδη ειδοποιήθηκαν και οι στενοί συγγενείς του που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονται στο εξωτερικό.

Ωστόσο η Ασφάλεια Αγρινίου συνεχίσει τις έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Συναγερμός σήμανε στην Αμβρακιά Θέρμου το μεσημέρι της Τρίτης (10/04), όταν περαστικοί εντόπισαν αυτοκίνητο να είναι τυλιγμένο στις φλόγες και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι το φλεγόμενο όχημα εντοπίστηκε χθες, λίγο μετά τις 12:00 στο δρόμο που οδηγεί προς την Αμβρακιά, από περαστικούς.

Στις Αρχές σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική αλλά ήταν πλέον αργά καθώς το αυτοκίνητο είχε καεί ολοσχερώς. Μέσα σε αυτό, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα απανθρακωμένο πτώμα άνδρα.

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στην Αλγερία - Φόβοι για εκατοντάδες νεκρούς (Pics+Vid)

Συναγερμός στο Αιγαίο: «Oι Τούρκοι απειλούν να βουλιάξουν ελληνικό πλοίο»


Σχετικές ειδήσεις