ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Φονική συμπλοκή μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι - Νεκρός ένας 17χρονος (vid)

Πάτρα: Φονική συμπλοκή μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι - Νεκρός ένας 17χρονος (vid)

Τραγωδία στο λιμάνι της Πάτρας, όπου ένας 17χρονος μετανάστης τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια άγριων συμπλοκών εντός του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου, στην Ακτή Δυμαίων, το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, ο ανήλικος μετανάστης τραυματίστηκε στο κεφάλι χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό με τι του προκάλεσαν τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο σημείο μέχρι και αυτή την ώρα παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ έντονο προβληματισμό προκαλεί στις αστυνομικές αρχές η πληροφορία που θέλει κατά την διάρκεια της σύρραξης μεταξύ ομάδων αλλοδαπών να ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μετανάστης που τραυματίστηκε νωρίτερα στα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ ομάδων αλλοδαπών στη λιμενική ζώνη της Πάτρας είναι 17 χρόνων και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στο νοσοκομείο του Ρίου.

Αυτή την ώρα στην ζώνη του νέου λιμανιού της Πάτρας υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν οι μετανάστες αποσύρθηκαν στα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια του Λαδόπουλου και της ΑΒΕΞ.

Πηγή: patrastimes.gr

Σχετικές ειδήσεις