ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνες στρατιωτικοί: Η συγκλονιστική επιστολή που φτάνει στα χέρια τους (pics)

Έλληνες στρατιωτικοί: Η συγκλονιστική επιστολή που φτάνει στα χέρια τους (pics)

Έλληνες στρατιωτικοί | Ειδήσεις: Συνεχίζεται το θρίλερ με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι παραμένουν στις φυλακές Αδριανούπολης – Δείτε την επιστολή που αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης.

Σε μια συγκινητική πρωτότυπη κίνηση προχώρησε ένας κάτοικος της Σύρου. Ο ίδιος θέλησε να στείλει μια επιστολή στους Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούνται εδώ και αρκετούς μήνες στην Τουρκία.

Μια επιστολή με λέξεις που δυναμώνουν τον αγώνα επιβίωσής τους, των οικογενειών τους, όλων των Ελλήνων και των ανθρώπων που αγωνίζονται ενάντια στην αδικία, τη λήθη και το ψεύδος, αναφέρει το cyclades24.gr.

Στην επιστολή του Στρατή Ευστρατίου, ο οποίος με αυτή την πρωτότυπη κίνηση ζητάει από όλους τους Έλληνες να πράξουν το ίδιο και να στείλουν μία επιστολή σε αυτά τα παιδιά.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr την επιστολή

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αδέλφια τους χαιρετισμούς μας από την Σύρο και από κάθε άνθρωπο που έχει Ελλάδα μέσα του.

Οι μοίρα σας επέλεξε για να έχετε στην ζωή σας κάποιες ημέρες, στην φυλακή του προαιώνιου εχθρού της πατρίδας μας.

Να ξέρετε ότι πολλοί από εμάς θα ήθελαν να αντικατασταθούν με εσάς, για να απαλύνουν τον πόνο σας και γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε για την πατρίδα μας ακόμη και την ζωή μας.

Αδέλφια εμείς όλοι θα ξεχαστούμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Εσάς θα σας γνωρίσουν μέσα από την ιστορία της Πατρίδας μας πολλές γενιές Ελλήνων και θα σας θυμούνται τα παιδιά μας σαν ήρωες του Ελληνικού έθνους.

Μην λυγίζετε και το κεφάλι ψιλά κάθε στιγμή και σε όποιον έχετε μπροστά σας.

Μέσα στην φυλακή της Αδριανούπολης δεν είναι φυλακισμένοι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί. Μέσα στην φυλακή της Αδριανουπολης είναι η Ελλάδα γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε αδέλφια.

Καλή Λευτεριά και γρήγορα κοντά μας» {sic}

Διαβάστε επίσης:

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις